Αυτή η Παντζαροσαλάτα με Γιαούρτι, Πράσινο Μήλο και Κάσιους είναι πολύ λαχταριστή! Το πράσινο μήλο δίνει μία φρεσκάδα και οξύτητα στη συνταγή και τα κάσιους κάτι το ξεχωριστό. Αρκεί να την δοκιμάσετε και θα γίνει η αγαπημένη σας Παντζαροσαλάτα!
Συνταγή για Παντζαροσαλάτα με Γιαούρτι, Πράσινο Μήλο και Κάσιους
Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Μερίδες: 2-4
Υλικά Συνταγής
400 γρ παντζάρια βρασμένα
150 γρ γιαούτρι στραγγιστό
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
1 πράσινο μήλο
1 κ.σ. κάσιους
1 σκελίδα σκόρδο (προαιρετικά)
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση Συνταγής
Ξεκινάμε τη παντζαροσαλάτα καθαρίζοντας τα βρασμένα παντζάρια και κόβοντας τα σε μεγάλα κομμάτια.
Καθαρίζουμε το πράσινο μήλο και το κόβουμε σε μικρά κυβάκια.
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το γιαούρτι, το ξύσμα και τον χυμό του λεμονιού, λίγο αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο.
Προσθέτουμε στο μείγμα του γιαουρτιού τα κομμένα παντζάρια, τα κυβάκια του μήλου και ανακατεύουμε ελαφρά με ένα κουτάλι.
Σερβίρουμε τη Παντζαροσαλάτα με Γιαούρτι, Πράσινο Μήλο και Κάσιους σε ένα βαθύ σκεύος και από πάνω προσθέτουμε τα κάσιους και λίγο ελαιόλαδο.
Μπορούμε να διατηρήσουμε την Παντζροσαλάτα στο ψυγείο για 2-3 μέρες.