Ένα ταξίδι μου στη Μαδρίτη και οι γεύσεις που είχα στο μυαλό μου, ήταν η αφορμή για να φτιάξω και εγώ τα δικά μου Tapas με Καπνιστό Σολομό.
Παρακάτω θα δείτε αυτή τη συνταγή για Tapas με Καπνιστό Σολομό αλλά με λίγη φαντασία, μπορείτε και εσείς να πειραματιστείτε με τα αγαπημένα σας υλικά και να φτιάξετε τα δικά σας tapas.
Συνταγή για Tapas με Καπνιστό Σολομό
Υλικά Συνταγής
χωριάτικο ψωμί
καπνιστός σολομός
λίγο φρέσκο άνηθο
Γαλλικό τυρί Brie
Εκτέλεση Συνταγής
- Κόβουμε το ψωμί για ταTapas με Καπνιστό Σολομό σε λεπτές φέτες.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C για να ψήσουμε στη συνέχεια τα tapas.
- Μόλις ζεσταθεί ψήνουμε τις φέτες τους ψωμιού για 3-4 λεπτά, ίσα ίσα να πάρουν λίγο χρώμα γιατί στη συνέχεια θα τα ψήσουμε για λίγο μόνο καθώς το brie δεν θέλει πολύ ώρα.
- Προσθέτουμε από πάνω το brie κομμένο σε λεπτές φέτες και ζεσταίνουμετα tapas για 2 λεπτά στον φούρνο, ίσα ίσα μέχρι να μαλακώσει το τυρί.
- Στο τέλος τοποθετούμε από πάνω λίγο καπνιστό σολομό και λίγο ψιλοκομμένο άνηθο.
Τα Tapas με Καπνιστό Σολομό και brie είναι έτοιμα για απόλαυση!
Αν βρεθείτε στην Μαδρίτη και θέλετε να γευτείτε πολλά και διαφορετικά tapas, αρκεί να επισκεφτείτε την πλατεία της Αγίας Άννας.