Αυτή τη συνταγή για Vegan Παγωτό Σοκολάτα μπορείτε να την ετοιμάσετε με μόνο 3 υλικά και σε ελάχιστο χρόνο θα έχετε το πιο νόστιμο και ελαφρύ παγωτό σοκολάτας!
Συνταγή για Vegan Παγωτό Σοκολάτα
Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Μερίδες: 2
Υλικά Συνταγής
2 φυτικά επιδόρπια ΔΕΛΤΑ με βανίλια
4 κτγ κακάο καλής ποιότητας χωρίς ζάχαρη
2 μεγάλες μπανάνες κατεψυγμένες
Αμύγδαλα για γαρνίρισμα
Εκτέλεση Συνταγής
Για την κατεψυγμένη μπανάνα αρκεί να την καθαρίσουμε και να την βάλουμε στην κατάψυξη μέσα σε ένα σακουλάκι από το προηγούμενο βράδυ.
Αφαιρούμε τις μπανάνες από την κατάψυξη και τις κόβουμε σε κομμάτια.
Σε ένα μούλτι προσθέτουμε τα δύο φυτικά επιδόρπια, το κακάο, τα κομμάτια από τις μπανάνες και τα χτυπάμε όλα μαζί πολύ καλά.
Απολαμβάνουμε αμέσως το Vegan Παγωτό Σοκολάτα σε soft μορφή ή το βάζουμε σε ένα σκεύος στην κατάψυξη για 1-2 ώρες μέχρι να σφύξει.
Χοντροκόβουμε 2 κουταλιές αμύγδαλα και τα προσθέτουμε πάνω από το Vegan Παγωτό Σοκολάτας πριν το σερβίρουμε.
Προσωπικά επιλέγω ψημμένα αλμυρά αμύγδαλα γιατί ταιριάζει πολύ το αλάτι με τη σοκολάτα και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μοναδικό!
Αν θέλετε να μην χάνετε καμία συνταγή, ακολουθήστε με στο Instagram και στο Facebook και θα λαμβάνετε απευθείας τα νέα μου!