Το Κατσικίσιο Τυρί Chevre με Φρούτα του Δάσους είναι ο απόλυτος συνδυασμός! Μία πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή αλλά παράλληλα τόσο ξεχωριστή και εντυπωσιακή!
Συνταγή για Κατσικίσιο Τυρί Chevre με Φρούτα του Δάσους
Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Μερίδες: 2
Υλικά Συνταγής
1 κομμάτι Γαλλικό Chevre πάχους 2 εκατοστών
Φράουλες
Μαύρα βατόμουρα
Φραγκοστάφυλο
Μύρτιλλα
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
Εκτέλεση Συνταγής
Αφαιρούμε το chevre από το ψυγείο 1 ώρα πριν στήσουμε το πιάτο για να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, να μαλακώσει και να βγάλει τα αρώματα του.
Πλένουμε καλά τα φρούτα και τα σκουπίζουμε απαλά με χαρτί κουζίνας για να αφαιρέσουμε τα περιττά νερά.
Κόβουμε το κοτσάνι από τις φράουλες και τις κόβουμε στη μέση.
Σε ένα μεγάλο πιάτο τοποθετούμε στη μέση το κατσικίσιο τυρί.
Tip: Εναλλακτικά, αν θέλουμε περισσότερη ένταση, μπορούμε να σοτάρουμε το chevre σε ένα ζεστό σχαροτήγανο για μισό λεπτό από κάθε του πλευρά.
Περιμετρικά από το chevre προσθέτουμε φράουλες, μαύρα βατόμουρα, φραγκοστάφυλα και μύρτιλλα.
Από πάνω ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τελειώνουμε το πιάτο με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Συνοδεύουμε το Κατσικίσιο Τυρί μαζί με τα Φρούτα του Δάσους και με δροσερό ροζέ κρασί Προβηγκίας.
Αν θέλετε να μην χάνετε καμία συνταγή, ακολουθήστε με στο Instagram και στο Facebook και θα λαμβάνετε απευθείας τα νέα μου!