Τα Χριστούγεννα τελείωσαν και είναι πολύ πιθανόν να έχει περισσέψει γαλοπούλα από το γιορτινό τραπέζι. Με αυτή τη γαλοπούλα που περίσσεψε ετοιμάζουμε την παρακάτω συνταγή για Μπαγκέτα με Γαλοπούλα Ψητή!
Συνταγή για Μπαγκέτα με Γαλοπούλα Ψητή
Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά
Μερίδες: 2
Υλικά Συνταγής
2 μικρές ατομικές μπαγκέτες
100 γρ μοτσαρέλα τριμμένη
4-6 κουταλάκια μουστάρδα
150-200 γρ στήθος ψητής γαλοπούλας
Εκτέλεση Συνταγής
Με ένα κοφτερό μαχαίρι χαράζουμε τις μπαγκέτες κατά μήκος.
Κόβουμε σε μικρά κυβάκια τη ψητή γαλοπούλα που περίσσεψε από τα Χριστούγεννα για να γεμίσουμε τις μπαγκέτες.
Απλώνουμε λίγη μουστάρδα σε κάθε μπαγκέτα και από πάνω βάζουμε λίγο τυρί.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κομμάτια της γαλοπούλας, λίγη επιπλέον μουστάρδα και τελειώνουμε με αρκετή μοτσαρέλα από πάνω.
Τοποθετούμε τις μπαγκέτες με την ψητή γαλοπούλα σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C στον αέρα για 15 λεπτά περίπου, μέχρι να λιώσει το τυρί και να γίνει τραγανή η μπαγκέτα.
Το ζεστό σάντουιτς με γαλοπούλα είναι έτοιμο και το σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.