Την τσιπούρα μπορείτε εύκολα να τη βρούμε όλο το χρόνο και αξίζει να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή για Τσιπούρα στη λαδόκολλα με Πορτοκάλι και Ντοματίνια γιατί οι χυμοί από το πορτοκάλι και τα ντοματίνια διατηρούν το ψάρι ζουμερό.
Συνταγή για Τσιπούρα στη λαδόκολλα με Πορτοκάλι
Υλικά Συνταγής
1 τσιπούρα 400-500 γρ
1 πορτοκάλι
1 λεμόνι
λίγα ντοματίνια
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση Συνταγής
Καθαρίζουμε το ψάρι, το πλένουμε καλά και χαράζουμε τις πλευρές του σε 2-3 μέρη.
Αλατοπιπερώνουμε ελαφριά τις δύο πλευρές του και την κοιλιά του και το τοποθετούμε σε μία λαδόκολλα.
Από πάνω τοποθετούμε λεπτές φέτες λεμονιού και πορτοκαλιού.
Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση, τα προσθέτουμε και τελειώνουμε με πολύ λίγο ελαιόλαδο.
Κλείνουμε τη λαδόκολλα καλά ώστε να κρατήσουμε τους ατμούς και τα υγρά καθώς θα ψήνεται το ψάρι.
Tip: αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και λίγο φρέσκο δενδρολίβανο ή άλλα αρωματικά.
Τοποθετούμε το ψάρι με τη λαδόκολλα σε ένα ταψί και ψήνουμε στους 200 °C στον αέρα για 15-20 λεπτά ανάλογα με τον φούρνο.
Σερβίρουμε την τσιπούρα μαζί με τα εσπεριδοειδή, τα ντοματίνια και τον ζωμό που κρύβει όλη τη νοστιμιά!
Συνοδέψτε το με δροσερό λευκό ή ροζέ κρασί και καλή σας απόλαυση.
Αν θέλετε να μην χάνετε καμία συνταγή, ακολουθήστε με στο Instagram και στο Facebook και θα λαμβάνετε απευθείας τα νέα μου!