Αυτή η συνταγή για Καπνιστή Μπριζόλα Χοιρινή σε Σάντουιτς είναι πολύ εύκολη και απολαυστική. Το άρωμα της καπντιστής μπριζόλας είναι μοναδικό και δίνει μια ξεχωριστή γεύση σε αυτό το σάντουιτς!
Συνταγή για Καπνιστή Μπριζόλα Χοιρινή σε Σάντουιτς
Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Μερίδες: 1-2
Υλικά Συνταγής
2 καπνιστές χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκκαλο (περίπου 250 γρ)
3 κουταλιές μαγιονέζα
3 κουταλιές τριμμένη Παρμεζάνα
Φρέσκια άγρια ρόκα
2 μεγάλες φέτες μαύρο ψωμί
Εκτέλεση Συνταγής
Η καπνιστή μπριζόλα δεν θέλει πολύ ψήσιμο, αλλά ίσα ίσα μόνο να πάρει χρώμα.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι γκριλ σε δυνατή θερμοκρασία και μετά τοποθετούμε τις καπνιστές χοιρινές μπριζόλες.
Ψήνουμε για λίγα λεπτά την κάθε πλευρά.
Παράλληλα φρυγανίζουμε το ψωμί για να γίνει πιο τραγανό και απολαυστικό!
Σε ένα μπολάκι προσθέτουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και τη παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά.
Μόλις η μπριζόλα είναι έτοιμη, αλείφουμε το μείγμα της σος που ετοιμάσαμε στη μια φέτα του ψωμιού και από πάνω τοποθετούμε την ψημένη καπνιστή χοιρινή μπριζόλα.
Από πάνω προσθέτουμε αρκετή ρόκα και κλείνουμε το σάντουιτς με την άλλη φέτα του ψωμιού.
Tip: αν δεν θέλετε πολύ ψωμί μπορείτε να μην βάλετε τη 2η φέτα από πάνω και να απολαύσετε ένα ανοιχτό σάντουιτς!
Απολαμβάνουμε το σάντουιτς με καπνιστή μπριζόλα ζεστό και το συνοδεύουμε με επιπλέον ρόκα ή πατάτες τηγανητές.